Parni Valjak - Göteborg - 3 november 2018 - Spektrum Events
En plattform för nya röster
17221
post-template-default,single,single-post,postid-17221,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Parni Valjak – Göteborg – 3 november 2018

Att detta blir höstens hetaste konsert är ett faktum!! Efter tre utsålda konserter i fjol och efter många förfrågningar kommer Parni Valjak igen till Sverige! Denna gång följer även BABA produktion med som kommer ansvara för ljus, ljud och all teknik …..Boka därför biljett i god tid.

Parni Valjak är ett band från Kroatien och anses förkroppsliga ”sann” rock och urban kultur och är ett av de största och populäraste banden från forna Jugoslavien. Många av deras låtar anses vara så kallade “evergreens” som till exempel “Sve još miriše na nju”, “Jesen u meni”, “Ugasi me” och “Zastave”.

Bara i år, fick bandet tre Porin utmärkelser som är det mest prestigefyllda priset inom musik i Kroatien. De fick Porin för bästa live album ”Live in Pula”, för bästa produktion ”Live och Pula” och för bästa musikaliska interpretationen.

Efter utsålda konserter i Arena Pula, Split Spaladiumu, Varazdin Arena, Ljubljanska Stožice, Kombank arena Belgrad och en karriär på mer än 40 år så är de fortfarande fulla utav energi, entusiasm och kärlek till sin trogna publik.

Parni Valjak har under sin långa karriär publicerad mer än 15 studioalbum, 5 live album och många kompileringar.

PARNI VALJAK ROCKORKESTER:

Aki Rahimovski, sång I Husein Hasanefendic, gitarr I Marijan Brkic, gitarr I Berislav Blazevic, keyboard I Berislav Blazevic, bas I Dalibor Marinkovic, trommor I Kristina Krsnik, baksång I Ana Kabalin, baksång

Missa inte den här chansen att se ett av de mest legendariska fd. Jugoslaviska bandet nu på Trädgår´n.

YouTube
Parni Valjak – Ljubavna (Live in Pula):

3 nov 2018

20:00

Trädgårn

Nya allén 11, Göteborg

Föreställningsplats karta: