Medjuigre Goteborg 2015 - Spektrum Events
En plattform för nya röster
16594
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16594,qode-quick-links-1.0,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Medjuigre Goteborg 2015

,,Moj kabare,”Medjuigre 0-24″, berör den bristande logik och absurditet utav hela människans varandet dock med insikten om att människan är en fånge utav civilisationen och ensamheten, som ett naturligt tillstånd, och att det inte går att bota men att det går att lindra.

Cervantesove ”medjuigre” var små korta föreställningar som visades som underhållning för gäster i pauser utav långa och omfattande föreställningar. ”Medjuigre 0-24″ är små korta reflektioner i pauser mellan livets långa och stora skyldigheter. ”Medjuigre 0-24″ är en sammanfattning utav många vardagsreflektioner formulerade i korta berättelser, utav vilka några utgör kärnan i cabaret, medan andra byts ut mellan föreställningar. Huvudidén ”Medjuigre 0-24″, i den galopperande civilisationen och den flod av kapitalismen, är att människan inte ska avstå från de små korta tillfredsställelse som ger ett lugn och ro för själen.

Det är inte tid nu…det är inte tid nu…nu är det för sent!”

Zijah A. Sokolović

Category
Teater