Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor - Spektrum Events
En plattform för nya röster
17430
post-template-default,single,single-post,postid-17430,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor

Ne okreći se sine

Brewhouse Arena, 07 oktober 2022 kl. 20:30

Legendariske artisten Rade Šerbedžija kommer till Sverige. Det är en för många, efterlängtad turné där glädje, tårar och välbehagliga rysningar utlovas.

Som en av Balkans mest hyllade artister kryssar han lätt mellan rollerna som folkkär singer-songwriter och internationellt erkänd skådespelare. När Rade Šerbedžija äntrar scenen bryts barriärer och folkgrupper möts i kärleken till hans musik. Som alltid trollbinder han publiken med sin poesiläsning och varvar smäktande chansonger med fartfyllda låtar.

Rade Šerbedžija har synts på filmduken sedan 1967 och haft roller i fler än 70 filmer. Han fick sitt internationella genombrott under 1990-talet och har medverkat i otaliga tv-serier och filmer som exempelvis 24, Innan regnet faller, Snatch och Eyes Wide Shut och senast som prins Igor Kuragin i Downton Abbey.

Rade Šerbedžija – Eto pjesma (Official video)

Rade Šerbedžija – Čekaj me

7 oktober 2022 kl 20:30

Brewhouse

Åvägen 24, 412 51 Göteborg

Föreställningsplats karta - Göteborg: